Hjem - KAPH entreprenør
Byggebransjens foretrukne partner
kaphhl
jon kristian alkeveien

Rehabilitering/bolig

Vi utfører en rekke håndverktjenester. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? Vi kan hjelpe deg med blant annet å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad? Vi kan også bygge et helt nytt hus til deg. Har du et prosjekt stort eller lite. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 480 99 555 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.

Les mer
vegard

Service og forsikring

Vi utfører rehabilitering, sanering samt gjenoppbygging etter vann- og brannskader. Vi leverer også service tjenester til boligbyggerlag, eiendomsselskap og til offentlige og private etater som har behov for service håndverkere. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 480 99 555 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.

Les mer
block berge

Prosjekt

Vi utfører også større prosjekter hovedsakelig som en leverandør av tømmer eller arkitektfagene. Vi kan også være en totalentreprenør på noen prosjekter. Boligprosjekter opp til 20 enheter og enklere prosjekter som barnehager/skole. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 480 77 555 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.

Les mer
facebook-512
Besøk oss på facebook  
KAPH Entreprenør
Avdeling Stavanger
 
Madlaveien 499
4020 Stavanger
Mob:  900 97 976
Avdeling Oslo
 
Sandakerveien 78
0484 Oslo